A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében webáruházunkban cookie-kat használunk. Részletes információ
Termékek Menü

Pálinkakóstoló, főzdelátogatás

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy technikai okok miatt 2018. február 1. és 2018. szeptember 1. között a főzdelátogatás és pálinka kóstolás szünetel! Megértésüket köszönjük!

Üzemlátogatás és kóstolás

A Pannonhami Pálinkárium hazánk egyik legszebb látványfőzdéje, ami azt jelenti, hogy a vendég a főzés minden folyamatába bepillanthat. Az elmúlt években számtalan alkalommal tartottunk pálinkakóstolót vendégeink számára. A rendezvény ideje alatt a főzés folyamatos, így a látvány mellett az illatok is elvarázsolják a hozzánk látogatókat.

A program főzdebemutatással indul, majd pálinkakóstolással folytatódik. A kóstoló jó idő esetén az udvaron kerül megrendezésre, amennyiben kissé hidegebb van, a főzde épületében látjuk vendégül az érdeklődőket. A fogadott csoportok létszáma minimum 8 fő, de álló vendéglátás esetén akár 30 főt is tudunk fogadni.

A kóstoló alatt 8 féle Pannonhalmi Pálinka kerül bemutatásra, és természetesen visszakóstolásra is van lehetőség, ha valaki újra megízlelné a számára legkedvesebb italt. Az italok mellé sajtot, almát, pogácsát és ásványvizet szolgálunk fel, hiszen ahhoz, hogy megfelelően érezni lehessen minden ízt a sokadik pálinka után, érdemes semleges ételekkel elválasztani azokat.

A részvétel előzetes egyeztetés alapján a látogatás előtt néhány nappal lehetséges a 0630/697-04-12-os telefonszámon. Részvételi díj: 3500 Ft/fő (8-30 fő között). Mini csoportoknak (4-7 fő) 5500 Ft/fő.