A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében webáruházunkban cookie-kat használunk. Részletes információ
Termékek Menü

Ágyas pálinka

A gyümölcságynak köszönhetően erőteljesebb gyümölcsös íz köszön vissza a palackokból.
Nézet:
Rendezés:

Barackpálinka, a hagyomány íze

A barackpálinka akkor a legjobb, ha igazi gyümölcságyon készül. A Pannonhalmi barackpálinka olyan élményt nyújt, mintha gyümölcsbe haraptunk volna, ez pedig óriási bókja egy pálinkának. A pálinka akkor tökéletes, ha inkább a gyümölcsöt érezzük és nem az alkoholt, persze a kettő harmóniája adja az igazi barackpálinka ízt. A barackpálinkáról általában nagyanyánk lekvárjának íze idéződik fel bennünk, az ízlelőbimbók emléke pedig teljes mértékben elkápráztat. A barackpálinka ugyanakkor odafigyeléssel és szakértelemmel készül, mint a lekvár anno, így nem csoda, ha hasonlóságokat vélnek a kóstolók felfedezni. 

Raktáron
7.450 Ft

A birs már az ókorban is közkedvelt gyümölcs volt. A fordítások alapján a korabeli neve aranyalma volt. Régen, a nagymamám konyhájában rendre sorakoztak a birsalmák a konyhaszekrény tetején, mivel a hiedelem szerint a birs távol tartja a gonoszt. 

A Pannonhalmi Ágyas Birspálinka minden korosztály számára közkedvelt ital. Hűen korabeli nevéhez, csodásan aranyló sárga színe a szemet is gyönyörködteti. Ellentétben a legtöbb ágyas pálinkával, nem találunk gyümölcsöt a palackban. Ennek oka, hogy 

Raktáron
7.350 Ft
A Pannonhalmi Ágyas Körtepálinka Triumph körtéből készül. Ez a fehér húsú körtefajta szeptember végén érik, így a pálinkában is visszaköszön az őszi hideg illata. Azonban a gyümölcságynak köszönhetően a hideg illat mellé egy nagyon kellemes körte íz társul. Aki ezt a pálinkát választja, egy határozott, karakteres ízű italt kóstolhat. 
Raktáron
6.250 Ft
A legősibb magyar pálinka fajta, melyben az intenzív szilva íz mögött felsejlik a keserűmandulára emlékeztető zamat. 
Raktáron
6.250 Ft
Eredetvédett pálinka, Irsai Olivér szőlő törkölyéből készül. A tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően karakteres, kissé ódon ízű, melyet meglágyít a gyümölcságy. És idén ismét arany érmes pálinka lett!
Raktáron
5.670 Ft
Gyümölcsben érlelt pálinka különlegesség. Limitált mennyiségben kapható, ne maradjon le róla Ön sem!
Raktáron
6.850 Ft
Gyümölcsben érlelt pálinka különlegesség. Limitált mennyiségben kapható, ne maradjon le róla Ön sem!
Raktáron
7.100 Ft