A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében webáruházunkban cookie-kat használunk. Részletes információ
Termékek Menü

Ágyas pálinka

A gyümölcságynak köszönhetően erőteljesebb gyümölcsös íz köszön vissza a palackokból.
Nézet:
Rendezés:

Barackpálinka, a hagyomány íze

A barackpálinka akkor a legjobb, ha igazi gyümölcságyon készül. A Pannonhalmi barackpálinka olyan élményt nyújt, mintha gyümölcsbe haraptunk volna, ez pedig óriási bókja egy pálinkának. A pálinka akkor tökéletes, ha inkább a gyümölcsöt érezzük és nem az alkoholt, persze a kettő harmóniája adja az igazi barackpálinka ízt. A barackpálinkáról általában nagyanyánk lekvárjának íze idéződik fel bennünk, az ízlelőbimbók emléke pedig teljes mértékben elkápráztat. A barackpálinka ugyanakkor odafigyeléssel és szakértelemmel készül, mint a lekvár anno, így nem csoda, ha hasonlóságokat vélnek a kóstolók felfedezni. 

Raktáron
7.450 Ft

A birs már az ókorban is közkedvelt gyümölcs volt. A fordítások alapján a korabeli neve aranyalma volt. Régen, a nagymamám konyhájában rendre sorakoztak a birsalmák a konyhaszekrény tetején, mivel a hiedelem szerint a birs távol tartja a gonoszt. 

A Pannonhalmi Ágyas Birspálinka minden korosztály számára közkedvelt ital. Hűen korabeli nevéhez, csodásan aranyló sárga színe a szemet is gyönyörködteti. Ellentétben a legtöbb ágyas pálinkával, nem találunk gyümölcsöt a palackban. Ennek oka, hogy 

Raktáron
7.350 Ft
A Pannonhalmi Ágyas Körtepálinka Triumph körtéből készül. Ez a fehér húsú körtefajta szeptember végén érik, így a pálinkában is visszaköszön az őszi hideg illata. Azonban a gyümölcságynak köszönhetően a hideg illat mellé egy nagyon kellemes körte íz társul. Aki ezt a pálinkát választja, egy határozott, karakteres ízű italt kóstolhat. 
Raktáron
6.250 Ft
A legősibb magyar pálinka fajta, melyben az intenzív szilva íz mögött felsejlik a keserűmandulára emlékeztető zamat. 
Raktáron
6.250 Ft
Eredetvédett pálinka, Irsai Olivér szőlő törkölyéből készül. A tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően karakteres, kissé ódon ízű, melyet meglágyít a gyümölcságy. És idén ismét arany érmes pálinka lett!
Raktáron
5.670 Ft
Gyümölcsben érlelt pálinka különlegesség. Limitált mennyiségben kapható, ne maradjon le róla Ön sem!
Raktáron
6.850 Ft