A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében webáruházunkban cookie-kat használunk. Részletes információ
Termékek Menü

Kisüsti pálinka

Hagyományos, kisüsti lepárlással készült pálinkák. A 17 ízből álló termékcsaládban egyaránt megtalálhatóak a hagyományos és divatos ízek is.
Nézet:
Rendezés:
A Pannonhalmi Almapálinka Jonagold típusú almából készült, melynek köszönhetően egy lágy, semleges italt fogyaszthatunk.
Raktáron
6.200 Ft
Illatában is és ízében is megjelenik a friss cseresznye mellett a csokoládés, marcipános és mandulás karakter.
Raktáron
6.800 Ft

A markáns feketeribizli pálinka

Ha pálinka kóstolásról van szó, akkor talán nem a feketeribizli pálinka a legelső dolog, ami eszünkbe jut, talán nem ezt rendelnénk elsőre, hanem egy barackot. Pedig miért kellene mindig a megszokottat választanunk, miért nem merjük megkóstolni, kipróbálni az újat?

A feketeribizli pálinka, mint ahogyan a gyümölcs is, markáns, erős ízű, és még látványban sem egyszerű. Az édes ital bódító hatású, jellegzetes íze van. Aki egyszer kóstolta, az soha nem felejti el az ízét, és utána bármikor felismeri a sötétbordó gyümölcsöt. Ha különlegességre vágyik, akkor ezt próbálja ki! 

Raktáron
8.100 Ft

Kökénypálinka, a vad különlegesség

A legtöbb ember, amikor a kökénypálinka kóstolására esik a sor azt mondja, hogy a kökényből már szinte mindent megkóstolt, de erről az alkoholos italról még csak nem is álmodott. Pedig amiből teát és lekvárt is lehet készíteni, és aminek annyi jótékony hatása van, mint a kökénynek, abból nem maradhat ki a pálinka sem.

A kökénypálinka közkedvelt ital, még ha nem is annyira ismert. Ahhoz, hogy a gyümölcsből pálinka készülhessen, meg kell várni, hogy a dér megcsípje, ekkor válik ugyanis édessé az addig fanyar gyümölcs. A kökény igazi vadon termő növény, így a kökénypálinka kuriózumnak számít a vendégváró italok között. 

Raktáron
8.500 Ft

A selymes körtepálinka

Lehetséges, hogy a körtepálinka nem számít akkora kuriózumnak, de ha egy jó gyümölcspálinkára vágyunk, akkor bizony tökéletes választás lehet a körtepálinka. A körtepálinka egy nagyon is ismert ital, szinte minden italboltban megtalálható, szinte minden étteremben kínálják, amin nem is szükséges csodálkozni, hiszen az íz minden étel előtt tökéletesen meghozza az étvágyat. A körte íze az alkohol mámorossága mellé párosul, így válik selymessé és simogatóvá az ital. A körtepálinka ajándékba is tökéletes, hiszen aki a pálinkát szereti, az egy minőségi körtepálinkának nagyon is megörül.

Raktáron
6.800 Ft
A Pannonhalmi Pálinka termékcsalád első olyan tagja, mely különböző pálinkák házasításából jött létre. Egyediségét a kiváló minőségű málna és feketeribizli adja, melynek célja, hogy egy új, a komponensekre nem jellemző íz alakuljon ki.
Raktáron
10.600 Ft
A málnapálinka közkedvelt minden nem és korosztály képviselője között. A Pannonhalmi Málnapálinka egy légiesen könnyed, parfümös ital. 
Raktáron
10.600 Ft
"Akárhányszor kóstoljuk, mindig ugyanolyan meggyőző. Illatában nem is annyira a fáról frissen szedett gyümölcs, mint inkább a marcipános csokoládéval ötvözött meggy jelenik meg. Bonbon."
Raktáron
6.500 Ft

Az őszibarack a gyümölcsök királynője. Vajon az Őszibarack Pálinka a pálinkák királynője? Egy kóstolást mindenképpen megér, hogy megtudjuk a választ!

Raktáron
8.100 Ft

A szívós szilvapálinka

A szilvapálinka a magyar gasztronómiai élményből kimaradhatatlan, ez az az ital, amelyet még a külföldiek is ismernek. Ha nagyapánk még tudta, hogy hogy kell pálinkát főzni, akkor biztosan az ő konyhájának is a szilvapálinka volt a kedvence és az alapja, hiszen a régi időkben is ez volt az egyik legelterjedtebb ital. A szilva olcsó és sok van belőle Magyarországon, ez azonban egyáltalán nem megy az ital minőségének a kárára. Aki tudja, hogy milyen a jó pálinka, az már biztosan ivott egyszer egy jó erős és szívós szilvapálinkát. A minőség itt is fontos, egy jó és minőségi szilvapálinkás este után semmi baja másnap az embernek. 

Raktáron
6.800 Ft
Az Irsai Olivér szőlő törkölyéből készült eredetvédett pálinka, mely a tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően testes ital, és nem mellesleg mesés arany sárga színben pompázik.
Raktáron
6.200 Ft
A Pannonhalmi Vilmoskörte pálinkához gondosan, kézzel válogatjuk a gyümölcsöt. Többek között ennek köszönheti karakteres ízét, hiszen csak extra minőségű körtéből készülhet ez a pálinka.
Raktáron
7.900 Ft