A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében webáruházunkban cookie-kat használunk. Részletes információ elfogadom
Termékek Menü
0

Kisüsti pálinka

Hagyományos, kisüsti lepárlással készült pálinkák. A 17 ízből álló termékcsaládban egyaránt megtalálhatóak a hagyományos és divatos ízek is.
Nézet:
Rendezés:
A Pannonhalmi Almapálinka Jonagold típusú almából készült, melynek köszönhetően egy lágy, semleges italt fogyaszthatunk.
Raktáron
5.370 Ft
Illatában is és ízében is megjelenik a friss cseresznye mellett a csokoládés, marcipános és mandulás karakter.
Raktáron
5.850 Ft

A markáns feketeribizli pálinka

Ha pálinka kóstolásról van szó, akkor talán nem a feketeribizli pálinka a legelső dolog, ami eszünkbe jut, talán nem ezt rendelnénk elsőre, hanem egy barackot. Pedig miért kellene mindig a megszokottat választanunk, miért nem merjük megkóstolni, kipróbálni az újat?

A feketeribizli pálinka, mint ahogyan a gyümölcs is, markáns, erős ízű, és még látványban sem egyszerű. Az édes ital bódító hatású, jellegzetes íze van. Aki egyszer kóstolta, az soha nem felejti el az ízét, és utána bármikor felismeri a sötétbordó gyümölcsöt. Ha különlegességre vágyik, akkor ezt próbálja ki! 

Raktáron
6.750 Ft

Kökénypálinka, a vad különlegesség

A legtöbb ember, amikor a kökénypálinka kóstolására esik a sor azt mondja, hogy a kökényből már szinte mindent megkóstolt, de erről az alkoholos italról még csak nem is álmodott. Pedig amiből teát és lekvárt is lehet készíteni, és aminek annyi jótékony hatása van, mint a kökénynek, abból nem maradhat ki a pálinka sem.

A kökénypálinka közkedvelt ital, még ha nem is annyira ismert. Ahhoz, hogy a gyümölcsből pálinka készülhessen, meg kell várni, hogy a dér megcsípje, ekkor válik ugyanis édessé az addig fanyar gyümölcs. A kökény igazi vadon termő növény, így a kökénypálinka kuriózumnak számít a vendégváró italok között. 

Raktáron
7.250 Ft

A selymes körtepálinka

Lehetséges, hogy a körtepálinka nem számít akkora kuriózumnak, de ha egy jó gyümölcspálinkára vágyunk, akkor bizony tökéletes választás lehet a körtepálinka. A körtepálinka egy nagyon is ismert ital, szinte minden italboltban megtalálható, szinte minden étteremben kínálják, amin nem is szükséges csodálkozni, hiszen az íz minden étel előtt tökéletesen meghozza az étvágyat. A körte íze az alkohol mámorossága mellé párosul, így válik selymessé és simogatóvá az ital. A körtepálinka ajándékba is tökéletes, hiszen aki a pálinkát szereti, az egy minőségi körtepálinkának nagyon is megörül.

Raktáron
5.850 Ft

Őszibarack pálinka, az ismeretlen különlegesség

Ha azt halljuk, hogy „barackpálinka”, a hagyományos kajszibarack pálinka jut eszünkbe. Nem is gondolunk arra, hogy őszibarackból is lehet nagyon finom pálinkát készíteni. Pedig valószínűleg kevés olyan ember van Magyarországon, aki nem szereti az őszibarackot. Édes, lédús, nagyon ízletes gyümölcs, a gyümölcsök királynője. A belőle készített pálinka pedig igazi különlegesség! Elég egy korty belőle, és rabul ejt mindenkit. A tökéletes őszibarack pálinka olyan, mintha magát a gyümölcsöt kóstolnánk. Ízében és illatában is tökéletesen visszaadja az őszibarack jellegzetes és imádnivaló aromáit.

Raktáron
6.750 Ft

A szívós szilvapálinka

A szilvapálinka a magyar gasztronómiai élményből kimaradhatatlan, ez az az ital, amelyet még a külföldiek is ismernek. Ha nagyapánk még tudta, hogy hogy kell pálinkát főzni, akkor biztosan az ő konyhájának is a szilvapálinka volt a kedvence és az alapja, hiszen a régi időkben is ez volt az egyik legelterjedtebb ital. A szilva olcsó és sok van belőle Magyarországon, ez azonban egyáltalán nem megy az ital minőségének a kárára. Aki tudja, hogy milyen a jó pálinka, az már biztosan ivott egyszer egy jó erős és szívós szilvapálinkát. A minőség itt is fontos, egy jó és minőségi szilvapálinkás este után semmi baja másnap az embernek. 

Raktáron
5.850 Ft