Leírás
A feltüntetett ár bruttó ár, amely tartalmazza az ÁFA-t és a visszaváltási díjat
A meggy az egyik legősibb magyar gyümölcs. Azt mondják, minél öregebb a fa, annál zamatosabb gyümölcsöt terem; és sokkal finomabb a hegyoldalon termő meggy, mint a völgyben szedett.
A meggypálinka hazánk egyik legtradícionálisabb pálinkája. A Pannonhalmi Meggypálinka az érdi bőtermő fajtájú meggyből készül, mely mind ízében, mind illatában tökéletesen visszaadja a gyümölcs jellemzőit.
"Akárhányszor kóstoljuk, mindig ugyanolyan meggyőző. Illatában nem is annyira a fáról frissen szedett gyümölcs, mint inkább a marcipános csokoládéval ötvözött meggy jelenik meg. Bonbon.
Ízében sem okoz csalódást, az illat töretlen folytatása. Mintha egy kézműves marcipán üzembe lépnénk. Utóíze hosszan kitart, az üres pohárban a szárazpróba orrot gyönyörködtető. Meggy a köbön. Negyven százalékos alkoholja diszkréten a háttérben marad. Ár - érték arányát tekintve is ez az egyik legjobb választás." (Deluxe Magazin)