Leírás
A feltüntetett ár bruttó ár, amely tartalmazza az ÁFA-t
A Pannonhalmi Vaníliás Rumos Gesztenyelikőr alapja a szelídgesztenyéből készült pálinka. Ám ez önmagában üres, hisz a fogyasztó a gesztenyepüré ízvilágát keresi.
Erre törekedve, a kiváló minőségű gesztenyepálinkát Caribi rummal és vanília rudak hozzáadásával bolondítjuk meg, egy olyan desszert italt készítve, melyben a fogyasztó az elegáns cukrászdák illatát, s a gesztenyepüré selymességét fedezheti fel.
Fogyasztását hidegen, desszertek helyett ajánljuk.
Öntsünk a pálinkás kehelybe 2-4 cl Pannonhalmi vaníliás-rumos gesztenyelikőrt, nyomjunk a tetejére tejszínhabot és az italfogyasztás egy teljesen új dimenzióját ismerhetjük meg.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.