A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében webáruházunkban cookie-kat használunk. Részletes információ
Termékek Menü

Szállítási feltételek

Szállítás      

Cégünk vállalja, hogy a megrendelt termékek Magyarországon, az egész ország területén kiszállításra kerülnek. Partnerünk a GLS General Logistics systems.

Külföldi megrendelések: Külföldre történő szállítást nem áll módunkban teljesíteni!

Szállítási módok:

  1. Személyes átvétel: lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére mintaboltunkban: 9027 Győr, Budai u. 7. szám alatt, a mindenkori nyitvatartási időben.

2. Házhoz kézbesítés a GLS által: A GLS munkatársai munkanapokon, 8-17 óra között kézbesítik a csomagokat. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen volt, úgy a GLS munkatársai megkísérlik másodszor is kézbesíteni a csomagot. A másodszori kísérlet is ingyenes.                          

3. GLS csomagpont: A csomag maximum magassága 60 cm maximum szélessége 80 cm, maximum hosszúsága 200 cm lehet. Maximum súly 40 kg lehet. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS csomagpontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitvatartási idejét. Átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra.  

Szállítási idő:

A GLS munkatársai hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 8:00-17:00 óráig kézbesítik a csomagokat, legyen szó bármely, fent felsorolt kézbesítési módról. Az első sikertelen kézbesítés után az MPL munkatársa értesítést hagy a következő kézbesítés időpontjáról. Amennyiben a címzett telefonszáma a címiraton megadásra került, úgy a második kézbesítés idejét és helyét telefonon is egyezteti a kézbesítő a címzettel. A második kézbesítés ideje az első, sikertelen kézbesítést követő 1. munkanap.

A feladás tényéről minden esetben e-mailben értesítjük Önt a feladást követően. Az e-mail tartalmazza a feladási napot, a csomagszámot és a várható kézbesítés idejét. A csomagszám segítségével Ön is nyomon követheti csomagját a GLS Group honlapján.

A kiszállítási idő a megrendelt termékektől és a fizetési módtól függően változhat.

Normál, utánvétes megrendelés esetén az alábbi szállítási idővel számolhat:

  • amennyiben a rendelés beérkezik 12:00 óráig, a szállítási idő 1-2 munkanap.
  • amennyiben a rendelés 12:00 óra után érkezik be, a szállítási idő 2-3 munkanap.

Banki átutalás esetén az alábbi szállítási idővel számolhat:

  • amennyiben az átutalt összeg megérkezik 13:00 óráig, a szállítási idő 1-2 munkanap.
  • amennyiben az átutalt összeg 13:00 óra után érkezik meg, a szállítási idő 2-3 munkanap.

Abban az esetben, ha 1 munkanapos kézbesítést, délutáni vagy szombati kézbesítést kér, kérem, szíveskedjen erről a megjegyzés rovatban tájékoztatni, a rendelés véglegesítése előtt!

Abban az esetben, ha egyedi csomagolást rendel (mart, gravírozott fa doboz), a várható szállítási időről a megrendelést követő 24 órán belül telefonon értesítjük.

Közületek által leadott, nagy mennyiségű megrendelések esetében is a megrendelés leadásától számított 24 órán belül értesítjük Önt a várható szállítási időről.

Szállítási költségek:

A feltüntetett szállítási díjak bruttó árak (az Áfa-t már tartalmazzák).

Abban az esetben, ha megrendelését személyesen veszi át mintaboltunkban, az átvétel minden esetben ingyenes.

Egységes csomagdíjak házhoz kézbesítés és csomagpontra történő szállítás esetén, 1/2 munkanapos kiszállítási idővel, OTP fizetőfelület használatával:

                                             30.000 Ft érték felett a kiszállítás díja bruttó 990 Ft

                  29.999 Ft értékig a kiszállítás díja bruttó 1790 Ft

Egységes csomagdíjak házhoz kézbesítés és csomagpontra történő szállítás esetén, 1/2 munkanapos kiszállítási idővel, utánvétes vagy csomagponton történő fizetési mód esetén:

                                           30.000 Ft érték felett a kiszállítás díja bruttó 990 Ft.

                  29.999 Ft értékig a kiszállítás díja bruttó 1790 Ft + bruttó 667 Ft utánvét beszedési díj

Szállítástól elállás:

A webáruháznak minden esetben kötelessége értesíteni a Megrendelőt, amennyiben a szerződésben vállalt kötelezettségeket azért nem tudja teljesíteni, mert a megrendelt termék nem áll rendelkezésére, vagy a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani.

Megrendelő az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. A webáruháznak nem áll módjában a kiskorúak kiszolgálása!

Fizetési módok:

A csomag személyes átvételekor lehetőség van készpénzes valamint bankkártyás fizetésre.

Csomagküldés esetén az alábbi lehetőségeket választhatja:

- fizetés kézbesítéskor a GLS munkatársának: utánvétes fizetési mód, mely esetben készpénzzel fizet a csomagért

- fizetés a GLS csomagponton: Fizetés a GLS csomagponton fizetési mód, mely esetben készpénzzel vagy lehetőség szerint bankkártya használatával fizet a csomagért

-fizetés megrendeléskor: előrefizetés banki utalással